ich-zapfe

Rundt stativ for Tønnegrill - Justerbar og stabil base for utendørs matlaging og grilling


Artikkelnummer NEW-8808

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2,408.38
NOK 1,820.69 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse innen 14 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Rundt stativ for Tønnegrill - Justerbar og stabil base for utendørs matlaging og grilling

Å grille utendørs på en varm sommerdag er en av de beste måtene å tilbringe tid sammen med venner og familie. Med det runde stativet for grillfatet kan du være sikker på å få den ultimate grillopplevelsen. Ikke bare gir stativet grillfatet stabilitet, men det inneholder også en rekke praktiske funksjoner.

Uanstrengt oppbevaring

  • Stativet har tre korte føtter som enkelt kan bære vekten av grilltønnen, slik at du kan enkelt lagre det og frigjøre mer plass i grillsonen.

Økt matlagingskontroll

  • Den justerbare foten på stativet gir deg muligheten til å justere høyden på grilltønnen og oppnå en perfekt grillposisjon, slik at maten blir tilberedt akkurat slik du ønsker. Dette gir deg også bedre kontroll over tilberedningsnivåene, noe som resulterer i kulinariske mesterverk.

Maksimal stabilitet

  • Den justerbare foten sørger for at grilltønnen er trygt og stabilt satt opp, selv på ujevnt underlag, slik at du kan grille med trygghet og eliminere eventuelle bekymringer om at den sklir eller vipper.

Allsidige bruksområder

  • Ikke bare er det runde stativet egnet for grilltønner, men det kan også brukes til andre utendørs matlagingseventyr som bål og campinggriller, slik at den kulinariske kreativiteten din kan stige.

Stilig design

  • Imponer gjestene dine med stativets elegante og estetiske design, noe som gjør det til et iøynefallende tillegg til enhver grillfest.

Kompatibel med ulike grillmodeller

  • Enten du har en kullgrill, gassgrill eller elektrisk grill, er det runde stativet kompatibelt og kan tilpasses dine behov. Det er enkelt og festes til grillfatet, noe som gjør monteringen sømløs og rask.

Viktig for enhver grillmester

  • Både erfarne fagfolk og nybegynnere kan dra nytte av det runde stativets evne til å optimere grillopplevelser og sikre entusiastiske reaksjoner. Med denne enkle tilleggskomponenten, vil du kunne grille maten din på en effektiv og kjølig måte, og la gjestene glede seg over den fantastiske maten du har tilberedt.

Perfekt gave til grillelskere

  • Dette unike grilltilbehøret er den ideelle gaven til alle som elsker å lage mat og nyte utendørs. Enten det er en bursdag, ferie eller spesiell anledning, vil det runde stativet for grillfatet garantert bli en velkommen gave.

Med det runde stativet for grillfatet vil du kunne nyte den ultimate grillopplevelsen, uansett hva slags utendørs matlaging du velger å gjøre. Det robuste og holdbare stativet vil gi stabilitet til grilltønnen og sikre at maten blir tilberedt akkurat slik du ønsker det. Så nyt godt av denne fantastiske tilleggskomponenten og start grillingen i dag!

Vare-ID 454499
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 4500 g
Netto vekt 4500 g
dimensjoner 410×510×530mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: